Baby november ?

Assalamualaikum selamat pagi kesayangan mommy. 28w3days. Ad x mommy2 due date bulan 11. Dah prepare ke semua? Huhu berdebar pulak rasanya .

Baby november ?
41 Balas

Alhamdulilah bru selesai beg hospital dan beg bby serta barang patang kat umah mak due kita 20/11 itu kalau 40 weeks ...kalau awal tk thu lah sbb sy ada kecing manis dr setiasa monitor saiz kalau besar kluar awal lah jwp nya.

Beza kita seminggu je sis.. sy skrg preggy 27weeks 3day. Blm beli brg2 bby lgi sbb masih simpan baju2 anak 1st, semua masih elok lgi sbb anak 1st bru 2tahun 3 bulan. Nnti nak topup sikit2 brg bby mna yg kurang.

31 mggu 5 hari.. due 5/11/2019 100% complete smua barang baby tggl kemas masuk bag je.. mama excited sbb ank first setelah tggu 6 tahun.. mintak2 di permudahkan untuk kita semua..

Sy! Sy pun nervous ni...tmbh pula ssh hati nk tinggal anak sulung yg xpenah bepisah tido malam..huhu..nk nanges je rasa..anak sulung baru 1y++

Sya 32w3d due 1/11 In sha Allah ...adalarh sikit² dah prepare barang baby tggal nk pack jak... Dn tggl barang mommies jk ada yg blm prepare

Sy 27/11 dh bli brg baby dan mommy..tpi rse cm x konplit lg..huhu..berdebar jugak walaupun pnh beranak.moga dipermudahkan..

28w 3d? Sy skrg 28w5d 😍 baby november🤗💃💃 nanti 29hb Nov kengkonon c baby keluar.. Replied 3:57pm Sept 11 2019 wed

5y ago

-😍 -waaa.. kmu jg take care sis

Due date 2/12 tp dokter sruh standby bln 11..bru bli brg sikit2..moge2 sume ibu2 dipermudahkan nt wktu bersalin..

Sy.. 32mggu..dh siap brg2 bby, cm tgu nk blik kg pack2 je nk bwa hospital.. Skrg nk kne cri brg2 mummy lak ckit2

Due 22/11 1st baby.. doc kata akan induce bersalin 38w sbb gdm.. bag labour room ngan bag baby pun dah siap..