baby 6bulan lebih

Hai mummy2 semua..baby saya dh 6bulan lebih..dah start makan..tpy baby saya x suka bubur nasi + sayur..jadi semalam saya try bagi nestum yg beras&buah2an..baby saya perlu bg bubur nasi lagi ke x ..atau jarang2 kena bg juga bubur nasi..mohon pencerahan

15 Balas

cm say, nak bg berperisa ganti garam serbuk ikan bilis@ saderi kalau manis,bnyak.. kurma, lobak merak .. dh siap masak sy slalunya bland.. jadi dia x nampak semua tu.. heheh awal 6-8 bulan, dia x makan satu bekas pon.. tp boleh jadikan waktu mkn y kerap..