baby 6bulan lebih

Hai mummy2 semua..baby saya dh 6bulan lebih..dah start makan..tpy baby saya x suka bubur nasi + sayur..jadi semalam saya try bagi nestum yg beras&buah2an..baby saya perlu bg bubur nasi lagi ke x ..atau jarang2 kena bg juga bubur nasi..mohon pencerahan

15 Balas

Sama cm anak sy... Tgh hari puree bubur... Ptg nestum... Sbb stok makanan die sy x buat byk

klu bg nestum awal2 nt ank bsr dia akn cerewet mkn.. cuba tukar ke sayur lain plak

Tkpe.... 6bln bg nestrum bole. ....pg bg nestrum.. Tenghri buat bubur puri bg bby.....

4y ago

Ank sy.. Sy bg mcm tuh.. Pg nestrum.. Tenghri buat puri bubur... Ptg bg buah.... Puri syur bole... Plhn2 bg.. Sbb br nk mkn kn.. Dia ase mcm tu

Try buat puri dulu sis..lgpun bru 6 bln..bru nk belajar mkn kan

4y ago

Nak tanya,,Puri tu macam Mana

Ada juga baby mcm tu..