Doa anak saya ya

Hai mummy2 semua.. Hari ni dah 22 hari sy berpantang tanpa anak disisi.. Anak sy masih di hospital, ada masalah pernafasan (susah bernafas) dan jantung (lubang kecil kt jantung).. 2hari lepas dan hari ni sy pegi tgk anak dh xpakai gas dan nmpk smakin sihat.. Harap sgt anak sy dpt discas esok sebelum puasa.. Doa anak sy dpt discas esok ya mummy semua, sy masih belum dpt dukung peluk cium anak sy lg ?

Doa anak saya ya
284 Balas

Ya Allah.. semoga ujian mereka dipermudahkan.. semoga urusan mereka diperingankan dan bayi kekal dalam keadaan sihat sejahtera.. 😔 bantu mereka ya Allah walau tidak mengenali satu sama lain tapi layak untuk mereka diperingankan urusan.. kasihanilah mereka..ya Allah.. 🤲Engkau yg Maha Mengetahui dan Mendengar.. aamiin..

4y ago

Iya inshaaAllah aamiin ya Allah.... 🤲🤲🤲💪💪💪💕

Semoga baby cpt discharge dan sihat. Baby kt nicu ka scn? Baby still minum ikut tiub ka dh tuka guna cawan? Mcm sy dulu baby lepas tukar minum guna cawan pihak hospital call suruh room in. So time tu bole cuba direct feeding. Lepas baby pandai df baru doc bg discharge bby. Anak exprem 34w

4y ago

Okay, tq sis

Ya Allah kesian nya sayang. Mommy doakan cepat sembuh ye syg. Mommy tau syg kuat lawan sakit semua tu. Anak mommy pon masa bru lahir haritu pon kene tahad wad masok nicu sbb masalah pernafasan tapi alhamdulillah ank mommy skrg dah sihat. I know u can syg

4y ago

InsyaAllah.. Skrg dh ok.. Harap esok doc check dh sihat sepenuhnya dan dapat balik.. Aaminn.. Doakn ya mommy ♥

Insyaallah awak.... Baby memang ada jantung berlubang sedikit, nanti lama lama akan terkatup. Ikut saja saranan doktor yer. Anak saya pun dulu macam tu juga. Alhamdulillah, sekarang dah umur 4 tahun😀 lagi 3 bulan menunggu yang nombor 2 lahir.

4y ago

Yg tu sy xbrp risau sgt.. Pernafasan dia je xok lg..kena pakai gas semula wlwpun dlm kuantiti yg kecil.. Masih belum boleh balik 😔

eh nasib kita samalahhh..nk dkt 2minggu lebih kene tahan ...skrng alhamdulillah dh keluar ..tpi si kecik ni dh leh keluar pun still rasa risau sbb nafas dia xbetul lgi dgn jantung dia lgiii...pape pun kuat kn semangat yaaa..byk kn doa

4y ago

Anak sy dh 3minggu lebih 😔harap harini dpt keluar.. Sbb doc ckp dh ok

Anak sya pn masih kna tahan. Ada maslah pernafasan sbb ada kembang dkat kwsn saluran pnafasan dia. Sebulan lebih sudah. Masih pakai oksigen cpap. 😔 doakan anak sya cepat2 baik. Mmg rindu dah nak dukung dia. 😢

4y ago

Betul tu, perasaan tu xtau nk ungkap mcm mana

Kalau boleh.. Hari2 g tgk anak yee.. Jgn tinggal dye terus at hospital.. 😭 Kesian dye.. Anak sy masuk 2hari pon.. Bile sy g tgk dye.. Kesian tgk dye.. Dlm hati sy, mesti die tertnya2 mane ibunya 😭

4y ago

Dua minggu pertama hari2 sy pegi.. Bila tgk dia makin ok, sy pegi 2hari skali.. Suami pegi hntr susu je.. Dlm hati sentiasa berharap anak dpt discas esoknya 😔

Semoga baby sis sihat walafiat...semoga Allah s.w.t sentiasa melindungi hambanya yg memerlukan bantuan dan di beri permudahkan segala urusannya...amin amin ya rabbal alamin...😊😊

4y ago

🌷🌷🌷

Skali tengok mcm baby saya masa mula2 lahir hr tu sbb ada masalah paru2. Skrg dah 28 hari, dan alhamdulillah dah sihat. Saya doakan anak awak cepat sihat, insyaAllah anak awak kuat 💪🏻

4y ago

alhamdulillah ank sy makin sihat.. dh nk masuk 6m umurnya.. apa pun trima kasih ya atas doa sis.. moga ank sis cepat sihat, moga sis kuat dan slalu berdoa ya

Semoga baby terus kuat dan dinerikan kesembuhan, syafakillah. Semoga ibu terus kuat dan sabar & dipermudahkan urusan ibu. Moga doa2 kita semua diangkat buat baby puan, inshaAllah