Doa anak saya ya

Hai mummy2 semua.. Hari ni dah 22 hari sy berpantang tanpa anak disisi.. Anak sy masih di hospital, ada masalah pernafasan (susah bernafas) dan jantung (lubang kecil kt jantung).. 2hari lepas dan hari ni sy pegi tgk anak dh xpakai gas dan nmpk smakin sihat.. Harap sgt anak sy dpt discas esok sebelum puasa.. Doa anak sy dpt discas esok ya mummy semua, sy masih belum dpt dukung peluk cium anak sy lg ?

Doa anak saya ya
284 Balas

Mommy DOA kan kamu cepat sehat dear baby.. anak mommy pon smlm emergency ceaser 32w .. 1.5kg jee.. tlg DOA kan dea kuat sama mcm kamu syg.. hari kedua mommy tanpa dea dekat sisi...

4y ago

Aameen ya Allah ya Tuhanku

Insyaa Allah semoga bby cepat sihat. aamiin...mommy pom kena pastikan xada org melawat bby. dgn keadaan bby xok tu xboleh nk trma pelawat2 sbb berisiko tggi utk infeksi.

semoga dipermudahkan urusan.. & baby cepat sihat .. semoga sis mmpunyai ketabahan yg kuat bersabar jgn stress jge diri sis perlu kuat dlm temph bpantang ni jgn tlalu lemah.

4y ago

Dah lama post sy ni sis.. ank sy pun dh nk masuk 6m.. alhamdulillah makin sihat

Semoga baby puan diberi kesembuhan kekuatan, dan kesihatan tubuh badan yang baik, dan berpanjangan.. Insya allah, banyak kan berdoa ye puan.. Selamat berpantang

4y ago

Sama²

Hi mommy moga bby cpt sembuh. Bby sy pun msh brda di NIcu coz g6pd n jaundis tpksa stay sna 5 hri. Rindu sgt. Kita doa yg baik2 ye..n mommy plz b strong!

4y ago

Btul tu suami sy pun de mmujuk tp syik jg ingat pd bby.

Semoga cepat sembuh syg auntie... Kpd ibu,jgn susah hati yer,org dlm pantang tak blh susah hati,doa yg banyak ok,inn syaa Allah anak awak akan sihat

4y ago

Insyaallah.. Tq sis ♥

Hi mommy,sy doakn smoga mommy dn baby sihat walafiat dn bby cpt sembuh..smoga mommy tabh d dlm menghdapi dugaan..dn smoga cpt dpt bertemu dgn bby.

4y ago

Aamin2..wc sis😊👍👍

semoga cepat sembuh .... kuatkan diri ya momy jngn sedih2 yakin pada Allah semoga baby kuat hilang segala sakit yang ditanggung aamin ya Allah ..

4y ago

InsyaAllah sis sy cuba kuat.. Sentiasa yakin yg baby sy akn sembuh 🙂tq

Allahuu.. kesiannya sis. lama sgt pisah. semoga Allah memberi kesembuhan pd baby dan urusan awk dipermudahkan. bersabar ye sis.💪🏻❤️

4y ago

ohhh yeke.. alhamdulillah.. semoga membesar dgn baik.

Ya Allah, semoga baby ni cepat diberikan kesembuhan & kesihatan yg baik. Satukanlah baby ni & ibunya secepat mungkin. Aaamiiinnnn3. 💕

4y ago

Aamiin aamiin aamiin ya rabbal a'alamin 🤲harap sgt dpt balik cepat 😔