Doa anak saya ya

Hai mummy2 semua.. Hari ni dah 22 hari sy berpantang tanpa anak disisi.. Anak sy masih di hospital, ada masalah pernafasan (susah bernafas) dan jantung (lubang kecil kt jantung).. 2hari lepas dan hari ni sy pegi tgk anak dh xpakai gas dan nmpk smakin sihat.. Harap sgt anak sy dpt discas esok sebelum puasa.. Doa anak sy dpt discas esok ya mummy semua, sy masih belum dpt dukung peluk cium anak sy lg ?

Doa anak saya ya
284 Balas

Semoga baby terus kuat dan dinerikan kesembuhan, syafakillah. Semoga ibu terus kuat dan sabar & dipermudahkan urusan ibu. Moga doa2 kita semua diangkat buat baby puan, inshaAllah