supplement /vitamin ape?

hai mummy, skrg sy da 15 week. mmg belum boleh rasa pergerakn baby yea? anak ke3 insyaAllah. nak tanya mummy2 ambil vitamin/supplement ape yea skrg masa preggy ni? boleh share ke

6 Balas

saya 13 weeks 5 days dh rasa sikit. ni 15 weeks kalo lapar mmg dia gerak sguh.. tak tahu la kembar ke ape sbb slalu rasa awal ni ad yg cakap kembar😁

Biasanya 15w jarang la dapat rasa, nak pulak anak 1st. Biasanya 18w ke atas paling cepat. Hanya makan ubat dari kk je 😁

Awal tu nak rasa baby gerak. supplemen yg sendiri beli :asid folic, yg lain2 supplemen, semua daripada klinik

Ubat klinik kk bagi , trimester pertama obimin/ zincofer pastu naik trimester kedua saya dpt iberet

Hi dear, saya ambil obimin pluz, oblical n mum & mum2b fish oil DHA 360mg EPA 72mg.

Hi mommy. Saya ambil acid folic je masa pregnant