vitamin

mommy mkn vitamin supplement ape utk fully bf?

2 Balas

sy xmkn supplement . tpi klau sis rse susu xbnyk bole prgi beli kt kdai bby ad jual mcm2 jenis tok bnyk kn susu ibu . kebnykn jenis minumn susu juga bkn suplemnt . suplement ni ad dlm 1 2jenis je . sy xprnh amal kn . sy amal kn mknn atau minumn yg tmbh kn susu je mcm air horlick ke . klau susu xkelua plak tu lain sis . tu kne urut tok kelua kn susu atau mtk kk ubt pernsang kelua kn susu bdn .

Sy minum horlick n bile da bosan sy try susu kurma farm fresh..alhamdulilah..dua2x milkbooster