Alhamdulillah Baby Selamat Lahir

Hai mummy semua☺️ Saya dah selamat bersalin pada 14/3/2020,selepas tarikh due 13/3. Gdm on diet control,secara Induce. Without any contraction...after 9cm jalan bukak saya terpaksa push baby sebab rasa sakit nak push & baby keluar dalam keadaan tali pusat terlilit 5kali pada area badan baby. Pengalaman yang sangat menggerunkan. Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby boy dengan berat 3.19kg & baby sihat.

11 Balas

Syukur semuanya selamat. Semoga baby & sis sihat2 walafiat. Aaamiinnn ya rabbal alaminn. 💖😘

alhamdulillah...syukur. tahniah dan selamat berpantang. ☺️

Syukur alhamdulillah... Congrats sis & selamat berpantang...

Alhamdulillah .. tahniah sis, slamat brpantang.. 😊

Alhamdulillah tahniah sis.. selamat berpantang ya..

Tahniah sis🥰 selamat berpantang

Tahniah sis.. selamat berpantang

Tahniah sis selamat Berpantang

Tahniah..selamat berpantang

Alhamdulillah. Tahniah.