37 Weeks 5 Days

Alhamdulillah.. Saya selamat melahirkan baby boy secara normal tanpa jahitan semasa 37 minggu, 11/3/2020, 3.07kg. Saya seorg ibu positive GBS dan juga GDM on diet control. ♥️??

2 Balas

Sis ad tipa tak bersalin tanpa jahitan tuh??sy anak first..

4y ago

Saya banyakkan berjalan kaki semasa pregnant. Semasa deliver, saya tak angkat punggung langsung, dan cuma teran bila ada contraction 😁 saya pun anak first juga...😍 Goodluck..♥️♥️

nk petua

4y ago

Diorg monitor utk 24 jam pertama. Tapi baby sentiasa dgn saya dekat ward. Just diorg datang hari2 nak tgk. Tapi sbb dah ambik antibiotic sblm bersalin, baby sihat & tak terkesan dari gbs tu.. alhamdulillah