hai mummy semua, saya nk tye hari tu saya datng klinik nk check knp keputihan saya ada titik darah coklat & rahim saya sakit, doc ckp normal sbb nak period,check air kencing semue normal,. dan die bagi ubat tahan sakit. now dah sebulan lebih tak dtg period chect pregnent test masih negetif.. apa yang saya patot buat??

1 Balas

Boleh jadi banyak sebab kenapa haid tak datang, and tak pregnant sis. One of them is because of stress. Nah, ini sedikit panduan lengkap tentang sebab sebab lain. Cuba tukar gaya hidup or diet. Jangan stress stress https://my.theasianparent.com/punca-lambat-datang-haid/?utm_source=search&utm_medium=app