5 minggu 5 hari

Hai mummy saya dah lewat period 12 hari..waktu saya lewat period 7 hari saya buat test pregnent upt positif terang..pagi tadi saya buat test upt negetif..saya ada rasa cramp dekat perut, breast rasa sakit, selera makan makin kuat, pening dan muntah..adakah tu hormon?#ingintahu #bantusharing

1 Balas

sis pergi klinik dulu. bgitau apa y sis alami dlu. biar doc scan dlu. mcm kes saya dlu time cek upt since 4w-8w mmg positive terang. tp mkin lama test line mkin pudar tidak la smpai ngtif. tp so far alhamdulillah saya prgnt smpai selamat bersalin. tp case sis ni kata jd negatif cuba cek di klinik dlu tnya pda pakar, sbb sis still x period lg kn