Nk pasai ovulation

Hai last period 7/3/21 .....lepas check upt -ve ...sampai 8 minggu I check - ve juga...lepas tu mkn ubat selepas 1 minggu baru period dtg tp x sakit ape pun.....masalah nya 23/6 period dtg,22/6 tu bersama dgn husband.....period pun x byk pun 1 day fresh blood .....hari ketiga mcm warna coklat....hari ke enam keluar mcm keputihan ......rasa2 lekat x....beri penjelasan sikit

1 Balas

Hai sis, nak yakin tunggu sebulan lewat period. Nanti dpt double line sama terang if pregnant.