Syukur nikmat kali kedua

hai mummy , sebelum pernah mengandung anak first tapi gugur 12 week bulan 8 , and period balik 9/9 and now check 9/10 upt terang pulak tu walaupun sepatut period 10/10 . alhamdulilah happy sgttttt ?

Syukur nikmat kali kedua
48 Balas

Alhamdulillah..tahniah sis. Sama mcm kes sy. Saya gugur juga hujung bln 2. 12 minggu. 26/4 mengandung balik🤩. Skg dah 6bln. Apa pun jaga diri baik baik ye sis. Smoga semuanya baik baik.

5y ago

nak tips boleh tak ?? mcm mana u jaga untuk kandungan kalini . risau sgt nieeeee

Alhmdllah..tahniah sis..sma la dgn sya,gugur bln8 msa tu 6weeks..pas tu priod 7/9,bln nie sya xmai priod lg sis..s'moga sya dpt pregnant kli kedua..

5y ago

Aamiin..tq sis

Alhamdulillah. tahniah sis. 😊 semoga dipermudahkan segala urusan, jangan lupa jumpa doktor & amalkan asid folic. banyakkan berehat yee.

5y ago

terima kasih 😍

Tahniah ye sis.jga diri .mcm sy hritu kguguran 7w ..7/10/18...lama jgk nk bleh ke lekat..dekat 8 bulan..Alhamdulillah rezeki sis awl

5y ago

jgn mintak sis...sy pon xnk bnda2 cmni..Ya Allah perit dia tuhan sja y tahu..cuma ..1st trimester tu mmg jga gila2 mkn..nasib la alahan xbrapa nk ad slera..pastu klau bsma suami pon,buat shbis slow mungkin.hahaa..sian suami..p nk buat cmna..mmg jga btol2 klini..kerja berat pon mmg xbuag lgsung

Tahniah sis , sama dgn sy 😍 kali ke2 , yg first ggur , Alhmdulillah rezeki Allah bg ❤, jaga diri selalu 🍁

Tahniah ye. Jaga diri dan pemakanan. Semoga ibu dan baby sihat sehingga melahirkan

Jaga mkn minum ye sis.. Jgn stress fikir yang indah² jee😁

Alhamdulillah.. Tahniah.. Doakan semoga sya hamil mcm sis..

Al-hamdullilah..tahniah sis..semoga mommy & baby sihat selalu..

Alhamdulilh.. Doakn sy jgk ada rezeki mcm sis