Period heavy tapi pregnant

12/9 saya telah gugur,dan habis darah nifas selepas 4 hari,10/10 buat pregnancy test double line samar jelas,14/10 turun darah period selama 4 hari,habis sebanyak 8 pad,hari kedua period buat pregnancy test double line samar semakin jelas,26/10 buat pregnancy test double line jelas dan terang,sudah scan ,dr mengatakan saya pregnant tapi xpasti berapa minggu,dinding rahim tebal selepas 9 hari period,kes baru bg klinik swasta yg sy pergi ,pregnant tetapi datang period heavy..rahim semua dr cek ok xda yg negatif. #masihbdalampersoalan #mogadiberikanrezeki

1 Balas

Sama macam saya. Dah 2 hari period. Masa datang klinik doktor check rahim okay lagi tapi scan tak berapa nampak sebab sebelum ni scan pun tak nampak sangat kantung kecik baru 7week ikut kiraan tapi scan baru ni doc cakap kantung usia 4w5d. Buat masa ni doc suruh rehat seminggu & datang semula utk scan kalau tak gugur dalam masa seminggu ni sebab period kan banyak darah keluar. InshaAllah ada rezeki kalau tertulis ada rezeki saya & suami. Semoga ada rezeki awak juga aamin

2y ago

bedrest puan sy setakat ni ok..dh tanya ramai gak cuma sy xpernah dengar n alami