Last Period 10/9/2020

Last period 10/9/2020, belum pergi klinik untuk check pregnant.

Last Period 10/9/2020
42 Balas

Alhamdulillah..tahniah....sma la kita last period 10/9.. tp sy check up ..kabur ja...doakan smoga sy da keajaiban tu yaa semua...

sy pegi buka buku pink sminggu pas test upt sb 1st prgnncy. jdi mudah refer dktr bila jadi apa2. hehehe... tahniahhhh

Sme last period 8/9, test upt double line terang.. blm g kk lg sbb tau kecik lg utk scan. Tgu bulan dpn bru pergi..

sama sy belum p klinik lg🤭,last period 6/9..due kita sama la insha allah bulan 6 tahun depan..🥰 tahniah sis

4y ago

tahniah sis🥰..sis anak yg ke berapa ni?sy anak yg ke 2..baby pertama baru 10 bulan..🤭

tahniah sis🥰 sama lah kita.. saya last period 11/9.. semoga dipermudahkan urusan sis dan baby.

lebih kurang saya. last period 23/8/2020. belum buat buku pink lagi. 10 weeks baru nak gi scan

Tahniah sis..boleh call kk berdekatan untuk tanya berapa minggu blh buat buku pink

Sama la..sy test 12hb aritu tak pegi lg klinik..tp result tu tulis 2-3 week da..

tahniah...doakn sy moga ad bby...teringin sgt nk bby,sy ngn husben pjj😞

4y ago

Sy dlu pjj suami x nk ada baby lagi. Dekat 4 tahun suami tak ready. Sedih jgk sbb umur dh 31, Tp xnk paksa suami. Alhamdulillah hari2 doa Allah buka hati suami. Start ttc Allah bg rezeki mngandung. Bsyukur sgt ya Allah. Smoga awk pun dikurniakn anak yg sihat aminn.

tahniah sama tarikh kita cuma sis 10hb sya 11 hb...sy pn positif jg