Jantina baby

Hai mummy mummy semua, agak-agak betul ke ni jantina baby 😬 sekarang ni dah 29 weeks

Jantina baby
12 Balas

sya start 28 weeks scan smpai la nak bersalin ni baby tak bagi kerjasama🤣🤣 nak scan je mesti tak nmpk

sy start scan 28week scan kt kerajaan 2 kali dokter kata girl kt swasta sekali pon dokter cakap girl.

Congrats.. Betul la ni nampak macam burger 😂 Kalau lelaki dari minggu 18 mcm tu dah nampak penis dia

betul lah tu . kalau boy penis nya lagi panjang

Sy scan 28weeks xnk lgsung bkjasama..😂😂

4y ago

Sy bru scan tdi..alhamdulillah bkerjasama..28weeks 5day..scan2 baby girls..

saya punyai tk nampak jantina

Baby saya pun gini jgk 😬

scan dekat mane ni sis..

Congrats mommy..

ank sya lelaki