Gender baby

Hai mommies. Saya firstime mummy. Saya dah 18 weeks. Agak agak boleh scan gender baby dah ke🤭

4 Balas

saya 17w dah nampak gender baby.. tp doct kata tak confirm 100% lagi, maybe sbb x terang sgt.. nak confirm tunggu 25w dia ckp

ikut setengah org yg preggy 19w ke 20w dah nmpak gender bby.macam.sy 20w baru nmpak gender bby.

Boleh. Tp tergantung pada posisi baby🤭. Better pegi time 20weeks sekali buat details scan.

saya 15 weeks saja saja scan dah nampak boy. tapi dr tak confirm lagi.