CHECK JANTINA 🥰

Hii.. korang nak tanya. Dah 18weeks agak agak boleh nampak tak jantina baby? Excited lebih pulaa. Sebab alahan teruk pada muka. Dok imagine gugurl ke boboy yg dok tarik seri mak dia ni. Haha dilema betul laa... #spreadingLove

7 Balas

Kalau kk selalu sarankan 20 weeks ke atas, tapi kalau swasta boleh je sis nk cuba scan waktu ni, boleh buat details scan jgk alang2 tu kan. Details scan boleh buat 18 - 22 minggu🥰

19w.. baru p check up swasta.. dr ckp i rasa kmungkinan macam boy 🤣 tapi kita tunggu dia besar.. sekarang masih kecil.. dr ckp lagi kalau girl sign nya ada nmpak 3 garis😅..

ni haa yg duk tarik seri ibu sampai muka breakout teruk jerwat batu besar2 kt rahang..alahan teruk..ni detail scan masa 20w

2y ago

Alamakkk... 😂😂😂 punah harapan nak gugurl kalau genee... janji sihat walafiattt . Tq siss

sy scan 16 mnggu.. doktr nmpk pistol..tp halus lg.. org ckp bby boy ni tunjuk awal .. 😅

2y ago

Itulah. Boboy kan mana ada malu malu 😂😂😂

Since bby sy boy. 12w dh tau dh. Tnpa segan silu beliau kangkang time scan😘

kekdg xnmpk ag sis 5 or 6 buln boleh tgk

Klu boy dah boleh nmpk.