Hai mummy mummy just nak tanyaa , normal ke ibu mengandung cirit birit di awal awal mengandung ni ? saya start cirit birit ni masa mula mula minum susu

Hai mummy mummy just nak tanyaa , normal ke ibu mengandung cirit birit di awal awal mengandung ni ? saya start cirit birit ni masa mula mula minum susu anmum ataupun susu tu memang tak serasi dengan saya ? alhamdulillah usia kandungan nak masuk 6 minggu ?

3 Balas

better cek kat doktor dear..sebab cirit birit kadang2 bahaya untuk kandungan. takut bakteria masok dalam

4y ago

baikk sis , tq 🤗