Hai mummy mummy just nak tanyaa , normal ke ibu mengandung cirit birit di awal awal mengandung ni ? saya start cirit birit ni masa mula mula minum susu

Hai mummy mummy just nak tanyaa , normal ke ibu mengandung cirit birit di awal awal mengandung ni ? saya start cirit birit ni masa mula mula minum susu anmum ataupun susu tu memang tak serasi dengan saya ? alhamdulillah usia kandungan nak masuk 6 minggu ?

3 Balas

Hi awk, sy pun mcm tu jugak. Baru2 ni ada pergi clinic, doc bgtau buat masa ni jgn ambil makanan berminyak & minum susu. Doc ckp mungkin ada bacteria dlm usus.