Berapa

Hai mummy, kndungan usia berapa boleh nk gugurkan ? Sbb sya dgn suami still student, byk lgi bnda nk kejar. Dah guna protection. Tapi tersangkut juga. Maaf sebab bertanya mcm ni. Sya faham ni rezeki saya dan suami dan ramai lgi nk kan anak tapi blom ada rezeki. Tpi kami risau klau dia dah kluar nt kami xmampu nk jaga dia. Sekarang dah 10w lebih. Tapi sayang dah. Hmm ????? kot kot bila dah ada kerjaya apa semua, bila dah ready. Allah pulak tknk bgi. ?

18 Balas

jgn laa buat mcm ni . Dulu saya pernah nak buang baby sebab luar nikah . tapi dlm otak pikir , buatnye allah takkn bagi dh anugerah yg orng lain nk , lps tu decide jugak simpan , lps tu nikah jugak ngn ayah arwah baby walaupon usia baby dh 25week , dan tak kisah kalau baby tu takbole berbin kan ayahnye . tapii tak sangka allah dah ambik dia dulu waktu dlm perut , dan kami dikurnia kan kalifah syurga nnti , after 1 year , allah kurniakan baby dlm perut ni , sekrng 28week . doakan saya dipermudahkan yee ❤️❤️