normal ke sembelit masa hamil

Sya dri awal 2 bulan mengandung dah sembelit.. Klau nak buang air besar je x kluar... Tpi paksa jgak bgi kluar sbb x selesa dah mkan mcam2x yg berhasiat pun msih sembelit lgi skrng kandungan dah 5 bulan tpi masih sembelit, skrng dah ada buasir sbb terlalu kuat sngat kot kluar kan najis... Apa ubat untk hilang kn buasir selain opret???????

2 Balas

Normal sembelit.x suggest ibu meneran.blh try cari ubat lembutkn najis d farmasi

Sama la saya pun sembelit juga