Induce Or Czer?

Hai mummy.. Kalau gdm on insulin 4x sehari... Kena bersalin 38 weeks... Induce or czer ya.. Ank pertma czer.. Ke2 normal yg ni ke3... Jarak 7tahun...tq

2 Balas

Kalau awak rasa czer satu2 nya cara selesainya masalah yg awak hadapi, pilih lah czer. Tapi jika awak yakin, awak boleh induce dan lahir secara normal then do it. As long as awak dan baby sihat, kedua2 nya selamat. Semoga dipermudahkan urusan mommy.

Terima kasih sis.. Sy czer 16.4 ni. Moga semua dpermudahkan..