luka bersalin tidak sembuh..apa patot saya buat????

saya dah 3bulan bersalin... genap 44hari saya tgok luka saya terbuka? saya pergi klinik swasta doc tu jahit smula luka... sakit die Tuhan jerk tahu.. waktu jahit tu doc ckp sy xsure akan cantum ke x... sbb luka dah kering... tpi sy ttp jge mcm dalam pantang.. kira pantang 2 kali.. tapi malangnya benang dah tetas pon masih xcantum smpai sekarang... saya stresss.xtaw nak buat ape... ? mcm2 dah sy cuba pakai krim la minyak gamat la tapi xcantum lagi smpai sekarang... saya dah xsggup nak jahit balik..... siapa pernah senasib mcm saya... ape patot saya buat ?

5 Balas

sis g farmasi beli ubt ni...sy penah Jd..jhtn trbka...Dan kna jhit kli kdua ...lpas sy pki ubt ni jhtan tbka tu yg isi xbcntum trs elok trttup

Cube refer ke hospital.. Nnt doc gnae akan rawat.

awk buat MCM mana ye jahitan

better pergi hospital

Cuba minum air gamat,ikan hruan ke