milk booster

Hai mummy, blh tak tlg sy suggest kan milk booster yg okay or tips nk tmbah susu badan. Baby xcukup susu. Susu formula dh bnyk try tp xjumpa yg sesuai lgi so susah utk sy?

8 Balas

Kena Banyakkan minum air mask sis. Lepas tu try buat urutan untuk lancarkan pengeluaran air susu. Tuam pada breast pun okay. Ttg milk booster ni, bila saya tanya pendapat beberapa ibu yg lain, setiap orang ada milk booster tersendiri. Ada yg kata lobak putih, sayur sawi, air horlick, betik, pegaga, alfalfa, kurma. Macam2 lain. Yg penting kena cukup makan makanan yg berkhasiat 🤗💕

4y ago

Mcm saya kurang mnum air pun susu banyak juga..yg saya try nk kurang kan susu..sbb susu terlampau banyak ank pun xlarat nk mnum..anak lg smggu nk masok 6bulan