Date suami dan isteri

Hai mummy apa you guys rasa bila ajak suami date berdua je dan tinggalkan anak you dekat pengasuh(anak baru 10 bulan). Saya mula2 ajak lepastu suami cakap kesian tinggal anak sesorang nnti rindu. Tapi saya dah lama tak date berdua dengan cik suami dan rindu nak berdua tapi ayat cik suami tu buat rasa serba salahlah pulak. Pendapat mummy2 macam mana?

14 Balas

sy pun pernah ajk suami dating berdua shj , anak time tu umur setahun. suami tegas ckp 'no' nk g mna2 kne bawak ank, nnt mak bapak gembira berdua ank kat pengasuh mnangis ke sakit ke.. so akhirnya sy putus kn kami berdua dating tgk movie sambil mkn popcorn kat umah tiap mggu lepas ank tido. (lg2 time covid kn, xelok gak bawak ank kluar) selain tu nk g jln2 taman ke... mall ke, pantai ke... bawak si kecik sekli... dia gembira... kita pon sama