Tekanan gula naik

Hai mummies semua.. Nk tanya ni.. Mcm mna ye nk kurangkan gula dlm badan.. Tiap kali check mst 5 ke atas.. Binggung sudah ni.. Jaga pemakanan pun still jgk sama.. Blh bagi tips x.. 27weeks 1 first baby

4 Balas

klau saya selalu lepas mkn atau mlm sebelum tidur saya akan minum air limau kasturi suam tanpa gula.. Boleh potong gula juga minum mcm tu.. bsp pon cantik je bacaan.. klau guna lemon pun boleh tp jgn buh gula,sis try la amalkn .

Mommy try amalkan makan peria dalam diet sehari-harian. Peria boleh bantu turunkan gula dalam badan. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Sy mnum air ECPI..alhamdulillah..bacaan area 4. something..tp mkn ikut btul2 y dietition ajr n exercise.

5 kira ok je..x tggi pn..jgn lebih 6.7 je..