Rambut gugur

Assalam spe kt sini lps bersalin rambut gugur byk sgt... Blh x bg tips mcm mna nk buat ye... Rse tekanan jgk nim....

2 Balas

erm.. saya dok pakai shampoo alpecin sejak kandungan 6 bulan. overall, rambut kurang gugur. start hari pertama lepas bersalin, bntal kat hospital ada banyak rambut 😂 dah risau, terus cuci rambut ngan shampoo tu dengan spray tonik dia. sekarang rambut ok sikit 😂 ada org kata jugak, consume biotin. boleh kurangkan gugur rambut

Wslm. Saya alami mcm ni. Tp saya biarkan je sebab perubahan hormon buat rambut gugur selepas bersalin. Sekarang ni rambut saya dah tak banyak gugur. Dah nak dekat 5 bulan baby saya