Ubat Sakit Kepala

Hai mummies.. Nak tanya kalau sedang pregnant ni sakit kepala sangat2, apa ubat yang boleh dimakan ya? Dah dekat 3 hari ni tiap2 pagi sakit kepala lepas bangun tidur tapi tak makan panadol pun. Thanks..

1 Balas

Sakit atau pening? Better p check diklinik untuk pastikan samada bp low ka apa... Macam saya masa pregnant bp low so selalu pening bila bangun pagi... Ada ubat pening kepala tapi bagitau kata mengandung... Untuk sementara makan panadol dulu pon boleh...

4y ago

Sakit kepala... Kalau pening2 biasa mmg sy minum air manis or air buah dah ok..