Sakit kepala

Normal ke hamil 14 minggu sakit kepala? Kerap sakit kepala . Ada any solution tak selain makan panadol? Tak nak amalkan makan ubat

2 Balas

saya pon macam tu jugak sis.. berdenyut2.. bawak rehat dan tido.. suami suruh makan Panadol, tp sy x makan pon... bila mandi tu, lama sikit duduk bawah shower.. bg hilangkan panas kepala.. air kena minum banyak2.. alhamdulillah, x la melarat sgt.. tp hari2 mesti ad sakit kepala..

Normal. selain minyak angin mungkin boleh petua mengguna bahan selamat letak ais di bahgian tengkuk belakang. kdang sakit kepala mungkin sebab hormon. jadi kalau makan ubat tak membantu akan tetap sakit kepala.