cek guna clear blues tapi x mengandung helppppppp

Hai momy2 semua, pernah x sesiapa kat CNI jadi macam saya, saya ade cek upt pertama tu Line samar2,, lepas 2 hari saya cek lagi naik Line terang sikit,, keesokan nya saya x puas Ati tertanya2 betul ke sy pregnant so lepas tu sy pergi beli clear blue sebap bnyk org kata cek guna clear blue lagi betul, so saya test la guna clear blue bila tengok results, die tulis pregnant 1-2 weeks,, saya happy la betul la sy pregnant,, tapi happy sy sekejap ja lepas 3 hari adla 2darah keluar, sy ingat bleeding sy cepat2 pegi hospital, tapi bila cek hospital itu bukan darah bleeding tp itu darah haid ???? doktor kata sy x pregnant,,sy dah mula sakit kepala betul ke sy x pregnant kenapa sy cek upt sebanyak 5 kali +tive ????? Smpai skrg sy pelik,,ade x momy2 yg sama mcm sy????

13 Balas

Buat blood test baru bole tahu kesahihan pregnant @ tdk Sabar byk2 ya In Shaa Allah ada rezeki nti 💞