perioud tapi hamil

Hai mummy nak tanya, ade x mummy2 kat CNI yg perioud tapi hamil,,? Saya baru je perioud, tapi darah keluar xbanyak sikit je,pas tu darah keluar cikit je dalam masa 3 hari.biasa sy perioud Smpai 5 hari,,tp bulan ni 3 hari je, sy ade test pregnant ada Line tapi Line yg 1 tu x clear,,tanda tanya plk dalam hati ini ??? pernah jgk sebelum ni cek preg6 test 1 tu double x clear tp pegi ospital cek doktor kata xpregnant,tu yg x berharap dngn double Line tu,,takut rasa hampa lagi ???

2 Balas

Sis boleh ulang test after seminggu dua untuk double confirm. Buat test awal pagi ya. Dalam artikel ni ada tips untuk buat pregnancy test. https://my.theasianparent.com/pregnant-test-line-kabur?utm_source=article-top&utm_medium=copy&utm_campaign=article-share

sy pernah mcm sis..pregnantkan twins sebelum nie..sebulan tue sy period lebih dr 12 hari,pastu bln ke 2 period 3 hari jer..bln ke 3 sy check 1 line jer..tp sy pulak alami sintom mual2,demam x kebah2,kena kebas kaki tgn. bila kali ke2 sy check lagi pakai urin test terkejut tengok 2 line..rupanya 7weeks 5day dan 7weeks 1day..tp nie pengalaman terindah sy sis..walaupun,twins seorang takde 😊

4y ago

lebih dr 12 hari tu bnyak x sis atau sikit2