Bleding

hai momy... Saya pregnant 11 week 1 day... Saya mggu lepas ade bleding.. Darah penuh pad bleding pun 1 hari je.. And pegi hospital baby semua ok..Alhamdullah..lepas 3 hari tu kelua balik darah.. Then second saye pegi kelinik swasta doc bagi ubat kuat rahim.. Lepaatu terus okk... Pegi hosptal sungai buloh doc tak bagi pulak ubat tu mggu lepas.. Doc ckp xperlu.. .. Then raye kedua ni pagi xdi bagun tidur tgok panti liner tibe2 penuh kelua darah lagi.... Apa perlu saya buat ye.. ??? Mmg macam nie ke??? Help

7 Balas

if kuar lg darah fresh hati2...sakit2 perot senak mcm nk beranak...tanda2 gugur...saya 2x dah pernah alami benda yg sama...walauapapun insyaallah rezeki itu ada...rehatkn diri jgn kuat brgerak ya