Normal ke tiada alahan??

Hai mommy...sy disahkan mengandung anak 1st setelah mnunggu zuriat selama 4tahun..alhmdulillah? Doakan kandungan saya baik2 saja ye mommy..sbb sy prnah gugur bulan 8 tahun lps.. saya ada soalan..sy dh mgndung 8minggu lebih..tp sy xada alahan lnsung msa mgndung nie...muntah xde, pening2 pun xde..semua2 xde la..mcm biasa je..cuma sy rasa lebihh sihat dan cergas je..huhu...sy belum buka buku pink, insyaAllah mggu dpn bru gi buat buku...erm mcm mne ye mommy2...normal ke kalau xada alahan lnsung? runsing plak sy..dh la anak first nie..mohon jwpn mommy2..terima kasih.

1 Balas

normal kalau xde alahan. alhamdulillah,,jngn diminta alahan tu hahaha

4y ago

hihi ye ke..alhmdulillah..tq mommy😀