alahan

Sejak dh masok 6 weeks nie....alhamdulillah xde alahan.....cume penat tuh ade....sape mcm kita xde muntah2 loya2......sbb tnye emak sy dia mngandung kan sy pon dia xde muntah loya....

2 Balas

Alhamdulillah sama ngn sy...alah seminggu je xlalu mkn nasi...xad loya or muntah²...tp sekali mkn ubt kk bg...mmg mntah truk...smpai jiran² ckp keciannya alah teruk bebenor...sy jwb bukn alah...nie sbb ubt..sy xbleh mkn ubt new obimin msti pening,zincofer mntah smpai lmbik xbleh bgun

Normal la tu