36 minggu mcm2 sakit rasa

Hai mommy...sy dh 36w preggy ank sulung, belum ade pengalaman..memg time mcm ni akan rase sakit ke..mcm sy sekarang sakit celah peha, sakit kt tulang kemaluan...kdg kt perut, bila baby mengeras sgt2 xselesa dan bila baby menendang lagi la bertambah x selesa..kalau nk bjalan dan angkat sebelah kaki nk pkai seluar semua sakit tu akan rase. ..tq pada yg sudi jwb..maaf ayat berterabur sikit..mommy yg lain pun mcm ni jgak ke..huhu

1 Balas

Normal tu sis, sbb dah hjung2.. bertahan je la sis.. kalau tak tahan sgt, jumpa doc ye.. mintak nsihat doc.. sebab dah hjung2 ni lagi kena jaga-jaga