Sakit peha kiri kanan

Nak jalan pon susah padahal baru 23weeks. Sakit kt celah peha. Kdg² kat bwh perut. Nak angkat kaki pakai seluar pon sakit. Normal ke? Ade sesiapa pernah mcm ni? ##ingintahu #SeriusTanya

4 Balas

normal sis. sy pon rasaa. tuh tnda2 baby mkn membesar. rahim kita pon makin mengembang jd sakit3 bawah perut tuh biasa. kalau sakit sgt & kerap sgt dlm sehari yg tuh kna jumpa dr

saya pun sama..dah tanya doc,tu normal..akan rasa sampai nak bersalin nanti..

3mo ago

Saya dah suruh suami urut dkt celah peha tu. Rupanya angin bisa. Suami saya sendawa2 urut saya masa tu. Skrg saya dah boleh angkat kaki and jalan mcm biasa

kerap sakit gi check up doctor sis

not sure.. try tny doktor