pinggul sakit sebelah kiri

Nk tnye pndpt ibu2..normal x kalau rase sakit sgt2 kt tulang pinggul tu ye..kndungn br nk msok 35mggu..sakit nye rase mcm baru leps jatuh motor.smpai kdg2 mcm nk terjatuh wktu berdiri.. pinggul sebelah Kiri sakit sampai rase xleh nk pijak lantai bile jln..mcm xkuat..jauh lg nk smpai due ni..xth la mcm ne nk hdpi ?

1 Balas

Saya pernah alami. Sekali pakej simpul biawak. Doktor suruh ambil kalsium tambahan. Try tanya doktor dulu sebelum consume k.