SUBUR LEPAS KEGUGURAN?

Hai mommysss.betul ke lepas keguguran awl kehamilan badan akn jadi lebih subur dan senang conceived? Ade mommy yg penglaman pregnant right after keguguran? ??

47 Balas

1st gugur april 2018, 2nd gugur sept 2018, dec 2018 tahu pregnant lagi and Alhamdulillah sekarang baby dah masuk 12 hari 😊

Misscarriage bulan 4. Bulan 8 disahkan hamil. Yang penting kena teraturkan period dulu baru boleh rancang nak pregnant.

Saya take time jugak sis..last year march sy gugur this year june baru saya pregnant..baru masuk 8 weeks 6 days...

Xjugak..sy 4thn lepas gugur baru lekat skng nie..Yg pnting kena positif sis..Kalau lama sgt xlekat lg cpt2 jmpa doc

Saya gugur jun tahun ni. July dh period mcm biasa. Ogos dh lekat balik..skrg dh 7mnggu..semoga kali ni bertahan

sy gugur january. 3 bln period cantik. lepastu pregnant dh. skrg dh 4 bln pregnant. good luck sis 😊

5y ago

Tahniah jugak. Due feb la eh?

Miscarriage july 2018 baby 6weeks old. Pregnant balik ogos 2018.now baby boy dah 4bulan healthy.

sy ggr bln 4. dnc.. planning 2bln kosong..bg rhim btl2 sht... bln 7dh prgnnt smla.alhamdulillah

5y ago

aminnn..mudahan

Sis..seminggu lepas sya keguguran sya subur. Ada mucus mcm eggwhite. Btw thnks sis bg jawapan..

Tak tau pula sis. Tp sy pernah gugur bulan 10. Dan bulan 2 sy dah pregnant now dah 32w dah 🤗

5y ago

Insya-Allah sis rezeki tk prnah salah alamat banyakkan berdoa 😘