Period lepas gugur

assalamualaikum.. biasanya lepas keguguran bila kita akn period..sy keguguran sebulan yg lepas masa kandungan 14w.. complete miscarriage..sampai skarang belum period..sy cuba guna opk utk cari hari subur..tp slalu line samar2 jee..☹️☹️ skrg dlm usaha utk pregnant lg..

2 Balas

better tggu 3 kali suci sis... bg rahim btol2 brsedia... sis slalu kitaran berape hari? kira lah bile habis nifas lpas gugur...

4y ago

kalau bidan kat sy, dy x bg bertungku, cuma sapu kapur campur limau nipis je... nak barut boleh, x barut pon tkpe. myak panas n stokin jgn lupa. mgkin sis lmbat sikit kot.

Sy lepas gugur period lambat sikit. Lepas 50 hari baru period.