Mintak pendapat

Salam momies saya baru keguguran 06/06 darah baru stop 11/06 pertanyaan saya macam mana cara kira subur kita selapas keguguran ye? #mintakpedapat

2 Balas

sye mse lps gugur pon xtau wktu subur walaupun sblm ni period teratur. tpi mcm sye kalau wktu subur selalu akn tanda mcm ade cecair keluar dri vagina, sex drive meningkat n bdn rasa bahang. kalau bru gugur mommy boleh elakkan bersama dgn husband lps dlm. bagi rahim rehat and pulih dlu dlm 3-6m.