Rasa penat dah bawak perut

Hai mommys..Siapa due date 31/7/23. . Selalu sakit tulang pelvis....rasa perut rendah dan berat nak bawak..🥴

35 Balas

sama la due kita.. 31/7.. perut rsa berar.. celah2 paha kdg sakit2.. tulang pinggul sblh kanan pun skit..susah nak baring sebelah kanan.. baby aktif wktu mlm..kdg susah nak lelap.. kalau wktu..perut nmpk kecik je..mybe bby tdur msa tu

1y ago

sama lah perut nampak kecik je saya...tapi rasa berat..belum masuk 7 8 bulan lagi😂