Due date 18/7 belum bersalin

Siapa dekat sini sama dengan saya belum bersalin lagi. Tanda2 takde turun lagi tapi perut kerap mengeras and tulang pelvis rasa ngeri sangat

16 Balas

sy 14/7 pun blm lg 🤣 asyik mngeras je, kerap buang air kecil, tdur susah sesak nafas sbb perut mngeras. n baby still aktif, rasanya dy nak duduk lma kat dlm 😂 kita doa je laa spya tak kena serah diri..

sy due 19/7 belum ada tanda2 gak lagi. cuma pinggang kadang2 sakit, perut mengeras kadang rasa kram macam senggugut tu, tulang pelvis sakit. kalau boleh takmau laa overdue 🥹

3mo ago

Kann sama la taknak overdue jugaa😭

saya due 11/7 tapi takde tanda lagi sis, kerap mengeras cirit2 muntah teruk kdg contraction palsu tp tak beranak lagi

3mo ago

risau kn..hmmm sme lh kita pon blm bersalin lgi....blm ade tnde tande lgi

sy 24/7.. fake contraction je dia bg rasa ni.. tido malam pon x boleh.. baby pon mengeras je kt dlm

Sy due 17/7 tp xada tanda juga risau kadang tu. lepastu utk kick baby semenjak nie jadi slow normal ke ye?

3mo ago

Make sure kena kira gerakan bby 9am-9pm tu cukup 10 tendangan. Kalau tak cukup, cepat2 refer hospital. Atau selang 2-3 jam tak bergerak, boleh pergi hospital juga

saya due 13/7 ni tapi takde tanda2 turun & yes perut kerap mengeras tapi tak sakit :/

Saya 16/7 sama la takde tanda2 lagi perut megeras kadang2 dan sakit tulang pelvis jugak

sama la dengan saya... due 17/7..tapi still tak ada tanda nak delivery

haritu sya pun cam awak jg,perut asyik mengeras pegi hospital cek bukaan Dah 3cm

3mo ago

Oh yekeee lepastu sis dah selamat bersalin ke?

saya due 10/7 masih takde turun tanda , risau jugak