?

hai mommy.... saya baru kat sini... salam perkenalan.... saya tengah preggy 11 minggu.. hari tu scan 8 minggu dekat KK cuma nmpak kantung sahaja nampak kecik sangat bby xberapa nmpak... scan dekat swasta baby nampak xkecik sangat... lepas tu scan dekat Kk lagi skali dh nampak jantung baby ,tapi doktor cakap ada cyst dalam 2cm... sebab saya ada bleending tp xserius just sikit sahaja .... 15/4 ni repeat scan semula... sesiapa pernah alami mcm saya alami yea..

1 Balas

sy pn mcm tu..bru pegi dftr dkt kkia masa 10week, sblm ni scan dulu dkt swasta baby nampk heart beat n besar tu masa 8week, tapi scan dkt kk baby cuma nampak kecil . dr srh dtg lagi dlm masa 2 minggu untuk scan semula. sy pn ada slight bleeding sbb tu scan baby dkt klinik private dlu . semoga baby sihat2 sahaja aamiin.cant wait for my next scan appt .

6y ago

aah yea... saya ada bleending lepas tu doktor suruh dtng 2 minggu lagi untuk repeat scan...sebab kalau sekali imbas memang xnmpk ponnada bby..katung tu mcm kosong.... saya g swasta nampak je... skang pon dh rasa pergerakan baby kat dalam... mngkin bby kecik agaknya kan...