Perut Mengeras Bahagian Atas

Hai mommys, nak tanya , saya dah 34weeks, sejak 2 hari ni perut saya mesti akan ada masa dia mengeras sebelah atas je, bahagian atas pusat, kenapa ye? ade tak mommys yg sama mcm saya? bila dia mengeras bahagian atas tu, bahagian bawah pusat pula kita tekan jadi lembik je, kalau ada yg tahu kenapa bole share tak? risau 🥲

1 Balas

bby tengah exercise tu kot mommy.. usik2 tmpt dia ngeras Tu... nnt bby gerak la

8mo ago

iyeke hahaha okay tq 😊😊