Berat Badan Tak Naik

Hai Mommys. Nak Tanya, ada tak Yg preg 15weeks tapi berat masih tak naik-naik? Risaulah, dah makan banyak, selera pun okay cuma berat dari awal preg langsung tak berubah. Ada tak cara cepat naikkan berat badan?

7 Balas

Same here...berat turun 3 kg.sy 18weeks preggy.masi morning sickness lg.huhu.just make sure vitamin jgn lupa mkn.

5y ago

Kk gov mmg ada bg vitamin free je.sis dpt acid folic,vitamin b complex n iron tablet.