Bertanya

Hai mommy Nak tanya ni Saya pregnancy 6W1D Tpi saya Period lgi 28 hb September Darah merah terang segar tidak bercampur wrna lain dan tidak bergumpal period slama 3 heri dan hari ke 4,5 cuma kesan sedikit sja si seluar dalam wrna coklat. Sy bingung sbb klau period darah merah tua bercampur wrna coklat dan bergumpal Mohon penjelasan mommy..

2 Balas

jika puan dah di sahkan preggy... ada alami bleeding or spotting..better puan g hsptl asap.. tkut ianya adalah tanda2 awal tuk alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPsupermoms

better pegi hosp la sis . sebab kalau ada bleeding x normal tu sis .