Darah berketul coklat dan merah terang

Aslm hi. Maaf, saya nak tanya. Semlm selepas berhubungan dengan suami. Ada keluar mcm ketulan wrna coklat dan darah warna merah terang. Saya rasa saya tak pregnant. Dan baru habis period 3 minggu lepas. Selepas keluar tu, dah beberapa jam, perut saya masih cramp. Boleh saya tahu tak, adakah saya pregnant and itu tanda saya gugur? Mintak pendapat ya. Tq #pleasehelp

1 Balas

Boleh jadi darah tak habis keluar masa period haritu. Saya ada terdengar ada dr pernah terangkan pasal benda ni. Boleh rujuk klinik. Takut kalau betul gugur kena cuci.

3y ago

Terima kasih 😊