Nak tanya nak tahu

Assalamualaikum wr wb Selamat pagi mommy Adakah masa period. Mual muntah sakit kepala di pagi hari. Sbb saya hari ni hari period ke 3 hari.. Tiba2 pagi ni bangun tidur sakit kepala mual muntah Perut taksedaap betul.. Bole tolong sis bagi tahu. ??? Sbb period bulan ni banyak perubahan badan sya.. Tpi darah period saya. Di hari ke 2 Wrna merah terang segar takda bergumpal sikit pun.takda qrna lain pun. marah teer ang segar... Ada ka yg tahu. Mommy di sini.

4 Balas

bg sy normal je. Darah merah segar maksudnya darah sihat. Tp kalau awk suspek awk pregnant, cek je upt.

4y ago

ya sis Trimkasih

Normal bab sy wktu priod pn mcm tu mual2 perut x sdap sakit kple..

normal je

Normal